Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 
ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΥΒΟΪΚΕΣ Ι.Κ.Ε.
Εμπόριο Ξυλείας - Κατασκευή & Εμπορία Παλετών
Νέα Αρτάκη Χαλκίδα

 
Η εταιρεία μας “ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΥΒΟΪΚΕΣ Ι.Κ.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Χαλκίδα και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Αρτάκη, δραστηριοποιείται από το 1980 στον τομέα της υλοτομίας και από το 2019 στην κατασκευή και εμπορία καινούργιων παλετών σε όλη την Ελλάδα.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και σύγχρονες εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας σας εξασφαλίζουμε προϊόντα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Μετά από ολοκληρωμένες μελέτες πάνω στη κατασκευή παλετών και ειδικών κιβωτίων και διαθέτοντας σύγχρονη γραμμή παραγωγής, καταφέραμε σε μικρό χρονικό διάστημα να συνδέσουμε το όνομα μας με μια δυναμική παρουσία στο χώρο της αγοράς καθώς το πελατολόγιο μας συμπληρώνεται από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στην Ελλάδα.
 

 


 

 
 
Έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε καινούργιες ξύλινες παλέτες και παλετοκιβωτια οποιουδήποτε τύπου και διαστάσεων, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, για απόλυτη ασφάλεια. Επίσης στο πριστήριο μας μπορούμε να παράγουμε, δοκούς, τάκους, σανίδες, διαφόρων διαστάσεων και σχημάτων (ειδικές κατασκευές).

Σε εμάς θα βρείτε ξυλεία λεύκας, πλατάνου, δρυ, καρυδιάς, καστανιάς, ελάτου, κυπαρίσσια και πολλά ακόμα είδη που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε την κατασκευή που επιθυμείτε.

Προτεραιότητα και στόχος μας, είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη ως προς την ποιότητα της κατασκευής, την άμεση παράδοση και στις καλύτερες τιμές.

Επίσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρεία μας διαθέτει κατάλληλα μεταφορικά μέσα για την παράδοση των τελικών προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας!

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τα ιδανικά προϊόντα
που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.