ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΥΒΟΪΚΕΣ Ι.Κ.Ε. | Εμπόριο Ξυλείας - Κατασκευή & Εμπορία Παλετών Νέα Αρτάκη Χαλκίδα
 
Η εταιρεία μας “ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΥΒΟΪΚΕΣ Ι.Κ.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Νέα Αρτάκη Χαλκίδας, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στον χώρο, μπορεί να σας προσφέρει τα ιδανικά προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας και πάντα σε οικονομικές τιμές.

Δημιουργούμε και σας προσφέρουμε, ξύλινες παλέτες και παλετοκιβώτια, δοκούς, τάκους και σανίδες ενώ μπορούμε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να συζητήσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τα ιδανικά προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.
 

 


 

 
Ξύλινες Παλέτες - Παλετοκιβώτια


Χρησιμοποιώντας την ξυλεία της αρεσκείας σας μπορούμε να δημιουργήσουμε ξύλινες παλέτες και παλετοκιβώτια οποιουδήποτε τύπου και στις επιθυμητές διαστάσεις.

Οι ξύλινες παλέτες και τα παλετοκιβώτια που σας προσφέρουμε κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, για απόλυτη ασφάλεια και φροντίζουμε να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και απαιτήσεις σας.
 

 


 

 
 
Δοκοί - Τάκοι


Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες σας, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε τάκους και δοκούς από την ξυλεία της αρεσκείας σας.
 

 


 

 
Σανίδες - Πριστή Ξυλεία


Σε εμάς θα βρείτε τα καλύτερα είδη ξυλείας (λεύκας, πλατάνου, δρυ, καρυδιάς, καστανιάς, ελάτου, κυπαρίσσια), στην ποσότητα και στις διαστάσεις που επιθυμείτε, σε οικονομικές τιμές. 

Με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε μπορούμε να τους δώσουμε το σχήμα που επιθυμείτε προκειμένου να ολοκληρώσετε την κατασκευή σας και να είστε σίγουροι για την ποιότητά της. 
 

 


 

Όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται με δικά μας οχήματα σε όλη την Ελλάδα, ενώ φροντίζουμε να τηρούμε πιστά τα χρονοδιαγράμματα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας!

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τα ιδανικά προϊόντα
που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.